Medic de familie in policlinica Titan sector 3 Bucuresti - Inscriere pe liste la medicina de familie Titan sector 3
Colonoscopia previne cancerul de colon si rect
Alexdor Medical - Ecografie 4D Doppler color, Endoscopie digestiva superioara, Colonoscopie, Medicina muncii, Medicina familie

Medicină de Familie
 
(Dr. Dobrică Roelen)
 


  In cadrul centrului Alexdor Medical, medicina de familie ocupa un loc aparte. Consideram ca medicul de familie este un adevarat doctor prieten, un bun profesionist animat de dorinta de a fi aproape pacientilor sai, in permanenta pregatit sa ofere ajutorul de care sanatatea acestora are nevoie.
 
  Pornind de la aceste principii, cabinetul de medicina de familie Alexdor Medical isi primeste pacientii intr-un spatiu complet utilat din incinta policlinicii Titan in sectorul 3 Bucuresti. Echipa noastra medicala este experimentata si devotata sanatatii Dumneavoastra si a familiei Dumneavoastra.
 
  Medic primar de medicina de familie cu peste 30 de ani de activitate in slujba sanatatii, domnul doctor Dobrica Roelen s-a alaturat echipei noastre in luna mai 2013 in cabinetul de medicina de familie nou infiintat. Domnul doctor isi doreste sa cunoasca bine starea de sanatate a pacientilor sai, sa coordoneze si sa centralizeze diagnosticul si informatiile medicale furnizate de medicii colegi specialisti in asa fel incat monitorizarea starii de sanatate a pacientului sa fie reala.

 

Dr. Dobrica Roelen
 
medic primar medicină de familie
 

 

Program de lucru:
 
luni, marti, joi:  13³º -  18³º
 
miercuri, vineri:  8³º -  13³º
 

 
Dr Dobrica Roelen - Medicina de familie
 
[ Dr Dobrica Roelen ]

  Pentru Dumneavoastră, medicul de familie
 
- acorda consultatii gratuite
 
- coordoneaza realizarea consultatiilor si investigatiilor medicale cu ajutorul medicilor specialisti
 
- acorda tratamente prin retete compensate
 
- recomanda analize medicale gratuite (peste 90 de analize sunt gratuite prin decontare de catre
  Casa Nationala de Asigurari de Sanatate)
 
- completeaza si vizeaza concedii medicale

 

  Avantajele inscrierii pe listele medicului de familie de la Alexdor Medical

  Mentinerea starii de sanatate este un efort de echipa in care pacientul beneficiaza de experienta medicului de familie care la randul sau beneficiaza de profesionalismul medicilor specialisti catre care poate indruma pacientul dupa caz.
 
  In cadrul Alexdor Medical, colaborarea intre medicul de familie si medicii specialisti este permanenta si in folosul sanatatii pacientului care are la dispozitie experienta si tehnica medicala moderna nu doar ale medicului de familie ci ale intregului centru medical.
 
  Pornind de la premiza ca un diagnostic corect este adesea stabilit si confirmat prin cel putin doua metode de investigare diferite, punem la dispozitia pacientilor nostri: consultatii de medicina de familie si consultatii de specialitate, analize medicale, ecografie, EKG, endoscopie digestiva cu biopsie si polipectomie, examen RMN si CT.
 
  Persoanele inscrise pe listele medicului de familie de la Alexdor Medical beneficiaza de 15% reducere la toate investigatiile cu plata efectuate de medicii specialisti din cadrul centrului nostru medical.
 
  In baza contractului cu Casa Natioanala de Asigurari de Sanatate, Alexdor Medical ofera gratuit incepand cu data de 1 iulie 2014:
 
- ecografie abdominala generala;
 
- ecografie abdomen superior;
 
- electrocardiograma (EKG).

 

  Inscrierea pe listele medicului de familie

  Inscrierea pe listele medicului de familie de la Alexdor Medical este simpla si rapida. Va sunt necesare:
 
- copia actului de identitate;
 
- cererea de inscriere sau transfer completata si semnata. Formularul este disponibil in format PDF;
 
- o dovada a calitatii de asigurat. Dupa caz, veti aduce o adeverinta de salariat, talon de pensionar, talon de somaj, adeverinta de asigurat, etc.
 
  Serviciile medicale compensate si gratuite disponibile prin cabinetul de medicina de familie va sunt disponibile din aceeasi zi in care are loc inscrierea pe lista medicului de familie. Pentru a va inscrie pe listele medicului nostru de familie nu este necesar sa aveti domiciliul sau viza de flotant in Bucuresti.
 
  Va stam la dispozitie pentru detalii suplimentare la numerele de telefon:
0786 077 788, 021 340 3050 si 0784 444 445. 
A preveni este mai uşor decât a trata
 

 Un control medical de rutina poate salva viata dumneavoastra sau a unei persoane dragi prin depistarea la timp a unei posibile afectiuni grave, atunci cand tratarea acesteia are sanse mari de reusita.
 
 Va invitam sa ne contactati in vederea programarii unui consult de rutina, chiar daca sanatatea dumneavoastra este buna, si cu atat mai mult daca prezentati unul sau mai multe din urmatoarele simptome:

  • durere persistenta in piept;
  • durere severa de cap;
  • disconfort abdominal sau indigestie repetata;
  • diaree cronica, constipatie cronica, sau alternanta diaree-constipatie;
  • urme de sange prezent in scaun (fie rosu deschis sau foarte inchis la culoare);
  • senzatia frecventa de balonare si/sau crampe abdominale;
  • pierdere in greutate fara un motiv aparent;
  • vomitat repetat sau vomitat cu urme de sange prezente;
  • senzatia persistenta de epuizare.
sus      
Vă mulţumim că aţi ales Alexdor Medical pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.