Gastroenterologie in policlinica Titan sector 3 Bucuresti - Colonoscopie cu anestezie in Bucuresti - Endoscopie digestiva cu anestezie in Titan - Polipectomie endoscopica - Prelevare biopsie in timpul endoscopiei sau colonoscopiei
Colonoscopia previne cancerul de colon si rect
Pregatirea pentru investigatii medicale
Cazuri clinice cu exemple medicale relevante discutate
Alexdor Medical - Ecografie 4D Doppler color, Endoscopie digestiva superioara, Colonoscopie, Medicina muncii
 

Gastroenterologie
 
(Dr. Suciu Ioan & Dr. Gosav Adrian)


 
Dr Suciu Ioan Alexandru endoscopie digestiva
 
[ Dr. Suciu Ioan Alexandru ]
Dr Gosav Adrian
 
[ Dr. Gosav Adrian ]
 

  Dr. Suciu Ioan Alexandru este medic primar gastroenterolog, doctor în ştiinţe medicale. Având peste 27000 de investigaţii endoscopice efectuate, Dr. Suciu este un profesionist cunoscut pentru acurateţe în stabilirea diagnosticului corect.

  Dr. Gosav Adrian, medic specialist gastroenterolog, este apreciat în egală măsură pentru profesionalism şi amabilitate. Dr. Gosav este cunoscut pentru atenţia la detalii, o calitate esenţială în imagistica medicală.
 

  Servicii Oferite:
 
- consultaţie de gastroenterologie
 
- endoscopie digestiva superioara  detalii ...
 
- vizualizare prin Narrow Band Imagining în cadrul endoscopiei digestive  detalii ...
 
- endoscopie digestiva inferioara - colonoscopie  detalii ...
 
- rectosigmoidoscopie (colonoscopie parţială)
 
- polipectomie endoscopica (rezectia polipilor intestinali)  detalii ...
 
- prelevare biopsie în cadrul endoscopiei digestive superioare sau inferioare  detalii ...
 
- test rapid Helicobacter Pylori  detalii ...

  În cabinetele Alexdor Medical, diagnosticul stabilit de medic in urma consultatiei sau investigatiei medicale efectuate este explicat pacientului. Astfel, dupa terminarea endoscopiei digestive sau colonoscopiei, rezultatul acestor investigatii este redactat in scris si explicat pacientului care primeste totodata recomandari de regim alimentar si stil de viata corespunzator, iar acolo unde este cazul si tratament. In plus, pacientul primeste si inregistrarea pe DVD a endoscopiei digestive superioare sau colonoscopiei.
 
  Pentru confortul pacienţilor şi cu acordul acestora endoscopia digestivă superioară şi colonoscopia se pot face cu anestezie.

  Dotare:
 
  Sistemul de endoscopie digestivă Olympus cu vizualizare NBI beneficiază de o claritate a imaginii fără precedent permiţând stabilirea unui diagnostic exact în condiţiile unei investigaţii rapide şi sigure.
 
  Alexdor Medical dispune de endoscop Olympus cu modul de vizualizare suplimentară NBI (Narrow Band Imaging). Tehnologia NBI dezvoltată de producătorul japonez de endoscoape Olympus creează un contrast mărit între vasele de sânge din mucoasa digestivă şi ţesuturile adiacente. În acest fel, vizualizarea NBI permite o rezoluţie deosebită a imaginii şi diagnosticarea leziunilor inflamatorii încă din fază precoce. Pentru informaţii suplimentare referitoare la vizualizarea NBI şi avantajele acestei metode vă invităm să accesaţi articolul scris de dr. Suciu despre Narrow Band Imaging.


 
A preveni este mai uşor decât a trata
 

 Rata de vindecare a cancerului de colon sau rect atunci cand acesta este depistat precoce (inainte ca pacientul sa resimta simptome) este foarte mare, atingand 90% din cazuri. Daca insa cancerul este diagnosticat la un pacient care deja prezinta simptome, rata de vindecare scade dramatic la doar 15% din pacienti. Cancerul poate fi tratat daca este depistat devreme!
 
 Un control medical de rutina poate salva viata dumneavoastra sau a unei persoane dragi prin depistarea la timp a unei posibile afectiuni grave, atunci cand tratarea acesteia are sanse mari de reusita.
 
 Va invitam sa ne contactati in vederea programarii unui consult de rutina, chiar daca sanatatea dumneavoastra este buna, si cu atat mai mult daca prezentati unul sau mai multe din urmatoarele simptome (posibile manisfestari ale cancerului colorectal):

  • diaree cronica, constipatie cronica, sau alternanta diaree-constipatie;
  • urme de sange prezent in scaun (fie rosu deschis sau foarte inchis la culoare);
  • senzatia repetata ca dupa scaun intestinul nu se goleste complet;
  • senzatia frecventa de balonare si/sau crampe abdominale;
  • scaun care este mai subtire ca de obicei;
  • pierdere in greutate fara un motiv aparent;
  • senzatia persistenta de epuizare;
  • vomitat repetat.
sus      
Vă mulţumim că aţi ales Alexdor Medical pentru a avea grijă de sănătatea dumneavoastră.
 
Copyright © 2008-2019 Alexdor Medical.              Informare GDPR